Спорт

ТЕНИСКИ СВЕТ У ШОКУ: Познати тенисер пронађен без свести на Ролан Гаросу

Фото: Pixabay.com

НЕДАВНО је стартовао други овосезонски гренд слем, Ролан Гарос . Прва недеља великог такмичења полако се ближи крају. Фаворити, углавном, оправдавају очекивања, мада има и оних који су раније завршили такмичење.

Један од њих био је Аслан Карацев који је изгубио од мало познатог аргентинског играча Камила Уга Карабеље са 3:2 у сетовима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

После највеће победе у каријери млади Аргентинац је имао незгоду. Онесвестио се у својој хотелској соби и тренер га је нашао како лежи на поду у локви крви.

Момак рођен 1999. године се не сећа детаља. Не зна шта му се догодило после меча против руског играча.

– Стварно се не сећам ничега, не знам како сам се онесвестио. Памтим само да ме је тренер подигао и да ми је лице било пуно крви. Видео сам трагове ударца на рамену и на зиду, тако да претпостављам да сам у паду раменом ударио у зид и да сам главом затим ударио у под. Тренирао сам само сат времена са Фоњинијем пре наредног меча, јер ме је болела глава. Пио сам таблете против болова, али се нисам осећао добро на терену – рекао је Карабељи после дуела са Феликсом Оже-Алијасимом.

Канађанин га је рутински савладао и заказао меч са Филипом Крајиновићем, али је после тог дуела главна тема био Аргентинац који је на меч дошао са ожиљком на лицу.

Извор: Новости