Србија

Туга! ОГЛАСИО СЕ НЕНАД ПЕРИШ

– Очекивали смо сретнију информацију, али тако је како је – рекао је Периш за Телеграф.рс.

Отац Матеја Периша, Ненад Периш, потврдио је за Телеграф.рс да је обавештен о томе да је у Дунаву код Ада Хује пронађено тело младића, које по опису и гардероби одговара његовом сину.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мора се још упоредити ДНК, али по одећи, пронађен младић одговара Матеју. Ето, то је оно што вам могу рећи, немам за сада ништа друго. Јако ми је тешко и очекивали смо неку сретнију информацију, али свака истина је истина и с њом се морам суочити, ја и моја породица. То је тако, даље не могу ништа казати. Јако ми је тешко. Доћи ћу за Београд – рекао је Ненад Периш.

Подсећамо, тело младића су морнари извукли јутрос у 9:30, у Дунаву код Аде Хује у Београду, а гардероба на мушкарцу наводно одговара одећу коју је у ноћи нестанка између 30. и 31. децембра, носио Сплићанина Матеј Периш.

Наиме, на телу су исте патике, мајица, фармерке тегет боје, сребрни сат на руци и телефон у џепу, што одговара опису гардеробе коју је имао нестали Периш на себи.

Матеј Периш је у ноћи нестанка на себи имао фармерке, тамну мајицу с апликацијом и беле патике, а како медији преносе идентично је обучено и пронађен мушкарац у беживотном стању код Аде Хује.

Фотографије из ноћи нестанка које су извучене са сигурносних камера, које су снимиле Перишево кретање кобне ноћи, месецима су биле у свим медијима.

Подсетимо, Периш је нестао у ноћи између 30. и 31. децембра, након што је изашао из клуба Готик. Његово даље кретање пратиле су сигурносне камере те је утврђено да је трчао београдским улицама, иако га нико није јурио.

Само је у једном тренутку покушао да заустави такси, а онда је продужио до ресторана Саванова, где му се губи сваки траг. Камере су „покриле“ девет минута његовог кретања након изласка из Готика све до ресторана Саванова, као и његов покушај да заустави такси након ког је продужио до ресторана на савској променади.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо