Свет

УЖАС! Избодено 6 навијача, двојицу отели и мучили због заставе!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Ужасне сцене у Буенос Ајресу, хулигани Расинга напали су навијаче Депортива из Калија из освете због украдене заставе, избодено је чак шест Колумбијаца, а један је у тешком стању

Навијачи из Колумбије дошли су у Буенос Ајрес где њихов тим игра против Боке последњи меч групне фазе који је одлучујући за пролаз даље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Све је почело пре недељу дана. Тада је група из Колумбије, међу којима је била и једна жена дошли на стадион Расинга. Представили су се као туристи, ушли на стадион, разгледали су терен и онда украли једну од највећих застава на стадиону.

Окачили су фотографије и снимке на друштвеним мрежама и показали да је застава код њих. Фанови Расинга су то видели и направили су хаос на железничкој станици.

Направили су фанови Расинга сачекушу навијачима Депортива у возу и том приликом изболи шесторицу навијача, од којих је један у критичном стању. На друштвеним мрежама су се појавиле и слике пребијених и крвавих навијача Депортива који су избодени током сукоба са хулиганима Расинга.

Аргентински медији пишу да су навијачи Расинга успели да сазнају и ко је украо заставу, да су их пронашли у хотелу. У питању су два момка и девојка, а наводно су два момка нестала у петак.

Наводи се да су их мучили и да ће тако бити све док се не појави застава, из хотела су се чули крици, и плач, па су комшије позвале полицију, након чега су Аргентинци морали да пусте навијаче из Колумбије.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: информер.рс