Регион

УЖАС! ПОЗНАТИ ФУДБАЛЕР УБИО ЖЕНУ: Тукао је до смрти пред децом

Језива трагедија догодила се у Словенији.

Наиме некадашњи фудбалер и млади репрезентативац те земље Роберт Певец (38) брутално је претукао своју супругу, а она је преминула од последица удараца које јој је задао, пишу тамо медији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За сада, ово су незваничне информације, али је словеначка полиција потврдила да се у Дравограду догодило убиство због којег су на терен морале да излазе лекарске екипе и полиција.

„Човек од 38 година којем је био забрањен прилазак жени од 33 године појавио се на њеним вратима и покушао је да изврши убиство. Полицајци који су изашли на лице места одмах су лишили слободе осумњиченог, а повређеној особи покушали да пруже прву помоћ. Она је пребачена у болницу у Словењ Градецу“, наводи се у полицијском извештају написаном кобне ноћи.

Жртва је преминула дан касније у болничкој постељи.

По наводима словеначких медија, некадашњи фудбалер тренутно се налази у притвору који траје 48 сати, а након тога ће бити изведен пред истражног судију.

Роберт и његова супруга били су у браку од 2019. године, а имају и двоје заједничке деце. По извештајима полиције, синови су се налазили у кући када је почињен велики злочин.

Певец је својевремено био репрезентативац Словеније до 17, 20 и 21 године, а у каријери је играо у родној земљи и Аустрији. Наступао је за Дравоград, Блајбург и Руден, а пензионисао се пре три године. Играо је у везном реду и својевремено је био један од највећих талената своје генерације.

Извор: Курир спорт