Србија

УЖАС У ТРГОВАЧКОЈ ШКОЛИ У БЕОГРАДУ: Ударио друга столицом на часу, па га избо ножем

Полицајци из полицијске станице Стари град ухапсили су Ж.Ш. (16) ученика првог разреда Трговачке школе у Београду непосредно након што је ножем напао и повредио М. К. (17) такође ђака те школске установе.

Свађа двојице ученика догодила се данас око поднева у просторијама ове школе у Хиландарској улици након чега је Ж.Ш. ударио друга столицом, а онда извадио нож и избо га.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према сазнањима Информера инцидент су први приметили други ученици који су у помоћ позвали дежурног школског полицајца.

– Полицајац је одмах интервенисао и на месту сукоба затекао крвавог М.К. који је био свестан и комуникативан. Уплашени тинејџер му је испричао ко га је и због чега напао након чега је уследила потера – каже извор Информера упознат са овим случајем.

У међувремену један од професора је позвао Хитну помоћ која је повређеног М.К. у свесном и комуникативном стању превезла у Универзитетску дечију клинику у Тиршовој где су му констатоване повреде и указана прва помоћ.

За то време школски полицајац је у сарадњи са колегама из полицијске станице Стари град ухапсио нападача и то у Балканској улици. Ухапшени младић није пружао отпор приликом хапшења након чега је приведен у полицијску станицу. Мотив и остали детаљи напада још увек се утврђују.

Извор: Курир.рс/Информер