Свет

Велика трагедија! МИЛЕНА (32) ПОГИНУЛА ДОК СЕ ВРАЋАЛА КУЋИ ЗА ПРАЗНИКЕ

У аутомобилу се налазило петоро људи који су се из Немачке враћали за Србију, међу њима је била и Милена.

Милена М. (32), из Крушевца, настрадала је у саобраћајној несрећи која се догодила у Мађарској, недалеко од граничног прелаза Хоргош, када се аутомобил у ком се налазила закуцао у камион.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, до несреће је дошло када је аутомобил лозничких регистарских таблица подлетео под камион чачанских таблица. У аутомобилу се налазило петоро људи који су се из Немачке враћали за Србију.

„Милена је седела на месту сувозача, а аутомобил је том страном подлетео под камион и она је остала на месту мртва. Њено тело остало је заглављено у олупини док нису душли ватрогасци да га изваде“, испричао је извор Курира и додао:

„Она је дуги низ година радила у Немачкој, отишла је тамо да би обезбедила бољи живот за своју породицу,а сада им је кренула у посету. Неописива трагедија, сви смо у шоку откако смо чули за несрећу. Нисмо могли да поверујемо да је страдала наочиглед колега са којима је радила“.

Четворо људи који су били у аутомобилу повређено је, а возач аутомобила из околине Лознице је, након указане помоћи, приведен.

 

 

 

 

 

 

Извор: МОНДО/Курир