Спорт

Велики обрт! НАЈБОЉИ ТЕНИСЕРИ БОЈКОТУЈУ ВИМБЛДОН? Један човек није хтео да ћути!

Британски „Експрес“ који је у тексту под насловом „Камерон Нори подиже страх од бојкота Вимблдона“, пренео интервју британског тенисера.

Тренутно 11. тенисер света Камерон Нори у интервјуу је истакао да ће неки од тенисера радије прескочити Вимблдон, како би се фокусирали на припрему за остатак сезоне који може да им донесе напредак на АТП листи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Вимблдон је још увек специјалан догађај, али мислим да ћемо видети да неколико топ играча неће играти. Једноставно ће да се одморе и припреме за сезону на бетону. Посебно мислим да оне који не морају превише да брину за новац. Могу да претпоставим да ће доста, тачније, неколико најјачих играча прескочити Вимблдон. Биће занимљиво видети да ли ће се то десити – рекао је Камерон Нори.

Нори додаје да је велика већина тенисера незадовољна због тренутне ситуације, а да је међу њима и он.

– Веома је тешка ситуација са свим што се дешава око рата. Као некоме ко је домаћи тенисер на Вимблдону, тешко ми је било да прихватим све одлуке. Турнир ће се играти практично ни за шта, готово да је као егзибиција. Знам да је захтевна ситуација, али волео бих да ипак буде поена, као и већина тенисера – закључио је Нори.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс