Издвајамо Православље

ВЕЛИКО ЧУДО У МАНАСТИРУ ТУМАНЕ! Лекари су рекли да ће му ћерка умрети а онда се десило

Манастир Тумане сведочи о великим чудима, међутим оно чему су посведочили једном Београђанин и његова ћерка, никада до сада се није догодило.

Преносимо исповест Бранка Пурића која је осванула на сајту манастира о којем прича читав Балкан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Моје име је Бранко Пурић, долазим из Београда. Прошле године у марту месецу моја млађа ћерка Снежана се разболела.

То је била некаква врста вируса која се закомпликовала до те мере да су њене виталне функције почеле да се гасе од тог тренутка. Пошто су прогнозе доктора биле такве да ће она највероватније умрети, управо тада долазим по први пут у манастир Тумане чувши да се у том манастиру дешавају чуда и од свих манастира изабрао сам за почетак баш овај.

Узео сам уље и иконицу са деловима одежде од Св. Зосима и Св. Јакова и то је моја супруга ставила испод јастука Снежани док је она већ тада била у коми.

Након 3-4 дана полако су јој се почеле враћати виталне функције и после 15-20 дана смо је већ извели из болнице. Тако да се она сада вратила својим активностима и кренула је у школу – рекао је Бранко и додао:

– Ја сам живи сведок за овакво нешто и мислим да би требало да сви нађемо бар мало времена за Бога и веру и не треба да чекамо да нас нешто задеси у животу, па да се онда сетимо Бога и Светитеља – рекао је он у својој исповести.

Извор: Лепоте Србије