Регион

„ВИДЕЛА САМ ГА ТРИ ПУТА! ИСТИ ЈЕ ОН“ Полиција на ногама, Матеј Периш је у ОВОМ граду – претражује се сваки КУТАК

Фото: Фејсбук принтскрин

Немачка полиција је контактирана због изјаве манекенке да га је видела у Минхену и чека се повратна информација, потврђено је хрватским медијима.

Хрватска полиција потврдила је да истражује наводе манекенке Л. А. да је Матеја Периша, несталог пре више од четири месеца, видела у Минхену. Хрватски „Индекс“ добио је потврду да хрватска полиција, заједно са српском, истражује објаву манекенке на Инстаграму.

Л. А. се огласила из Минхена где живи и питала људе колико је тачно висок нестали Сплићанин, јер је сигурна да је чак три пута видела младића који је „исти он“. Навела је и да јој је жао што га није фотографисала, и да ће у недељу доћи у Београд и покушати да пријави шта је видела.

Лист пише да је хрватска полиција потврдила да се сви наводи о несталом младићу истражују, као и овај, и да је контактирана немачка полиција од које се још увек чека повратна информација. Због изјаве манекенке огласио се и Матејев отац Ненад.

Подсетимо, нестанак Матеја Периша који је нестао у ноћи између 30. и 31. јануара још је мистерија мада су у потрагу укључене полиције више земаља. Једна од ствари које отежавају полицијску потрагу, према добро информисаним изворима, је и чињеница да телефон несталог Сплићанина још није пронађен.

Полиција из техничких разлога не може да дође до комуникација које је имао Матеј Периш у ноћи нестанка. То се пре свега односи на комуникације које је могао да има преко разних апликација за разговор и дописивање у ноћи нестанка.

Када би телефон био пронађен било би много лакше да се ти подаци поврате директно из њега. Управо телефон Периша унео је забуну у случај истраге нестанка младића, јер се поставља питање како је могуће да је апарат одашиљао сигнал два и по сата након што је Матеј последњи пут виђен и под условом да је био у води.

Потрага за несталим момком траје пуна четири месеца, а све дојаве оцу Ненаду и полицију су проверене. Нажалост, од мномка нема ни трага ни гласа, док породица и пријатељи живе у нади да је Матеј жив и да ће у једном тренутку појавити.

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

мај 2022.
П У С Ч П С Н
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031