Спорт

Виландер открио зашто навијачи на Ролан Гаросу звижде Новаку! ОВО ИМ СМЕТА

Матс Виландер искрено је говорио пред меч четвртине финала Ролан Гароса у којем се састају Новак Ђоковић и Рафа Надал

– Невероватно сам узбуђен, јер се сећам да сам прошле године, када су играли у полуфиналу, рекао да је то можда најважнији меч у историји тениса, зато што ће победник тог меча вероватно освојити 20. гренд слем турнир. У међувремену је Новак освојио 20, а Надал 21. Сада то поново говорим. Озбиљно мислим да морамо да уживамо у овом тренутку, јер не знам још колико пута ће ови момци моћи да играју овде на Ролан Гаросу или на УС опену. Да ли ће обојица да побеђују увек све до полуфинала? – рекао је Виландер.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наставио је у истом ритму.

– Новак је невероватно снажан, изгледа одлучно креће се невероватно добро. Игра најагресивније од кад га гледам, истовремено погађа дроп-шот ударце у право време, користи енергију публике, а очигледно је да они навијају за аутсајдера, а против Новака. Ђоковић све то претвара у мотив – ‘Е, сад ћу да вам покажем ко је најбољи на свету’ и то говори и његов говор тела. То му помаже – сматра Швеђанин.

Та нетрпељивост публике према Ђоковићу види се чак и на мечевима Рафаела Надала, када звижде на помен имена српског тенисера.

– Очекујем да исто буде и против Рафе, јер нико не навија против Надала у Паризу, ко год био на другој страни терена. Мислим да ће та емотивна битка да буде невероватна. Надам се да ћу наћи место на стадиону да то гледам – додао је Виландер.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс