Србија

НОВЕ ПРЕТЊЕ: Сносићете последице уколико наставите да кокетирате са Русијом

ПОСЛАНИК ЕП Предраг Матић изјавио је у једној емисији да ће Србија сносити последице уколико „настави да кокетира са Русијом“.

–  У мени ћете имати највећег противника да уђете у ЕУ! Нећете моћи да добијате помоћ ЕУ а да нам иза леђа радите свињарије! АКО НАСТАВИТЕ КОКЕТИРАТИ СА РУСИЈОМ, СНОСИЋЕТЕ ПОСЛЕДИЦЕ!- рекао је Матић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, претње из Хрватске стижу са свих страна, тако је недавно хрватски председник Зоран Милановић изјавио да ће Србију коштати оптужница која је подигнута против четири висока официра Хрватске војске и навео да због „неинтелигентног понашања“ српског руководства наша земља, тврди, никада неће успети да уђе у Европску унију.

– Ове оптужнице су се догодиле упркос нашим вишегодишњим настојањима да их уверимо да се не играју с ватром и да ће их то коштати. Не могу бити пристојнији, надам се да ме слушају. Макните се од тога људи, у противном нека их не изненађују реакције десничарских заступника у Сабору. Проблем је у томе што тако мисли већина људи у Хрватској – рекао је Милановић новинарима у Загребу.

 

Извор: Новости.рс