Србија

ОГЛАСИЛА СЕ АНА БРНАБИЋ: Може да се жали ко год хоће

Београд — Изборни процес још траје, не због СНС-а, већ зато што је таква процедура, која је измењена по захтевима опозиције и ОДИХР-а, каже премијерка Ана Брнабић.

Она је за ТВ Хепи објаснила да је промењен систем ко све може да подноси жалбе и у ком року.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Може да се жали ко год хоће, али нико из СНС није предложио да се такве ствари мењају, то је био један од захтева опозиције у међустраначком дијалогу“, рекла је Брнабић, коментаришући поједине критике што изборни процес још увек није завршен.

Додала је да су „глупост, лаж и дезинформација“, наводи да СНС нешто кочи око завршетка изборног процеса.

Брнабић је навела и да је најпоноснија што је имала прилику да ради раме уз раме са Александром Вучићем. „Имали смо у сваком тренутку уједињен фронт, без и најмање пукотине, што нам је много помогло да снажно изгурамо Србију, да буде земља која пре свега чува своју слободу, независност и самошталност у вођењу полтике“, рекла је Брнабић.

Када је реч о новим инвестицијама у ауто-индустрију, Брнабић је навела да се разговара са неким од највећих компанија, али су детаљи, каже, поверљиви. Додала је и да су немачке инвестиције, по обиму и броју радних места, најважније.

„Разговорамо са више немачких инвеститора у овом тренутку. Кабинет председника много помаже. Енергетика, инфраструтруктурни пројекти, директне инвестиције немачких инвеститора, са додатним бројем радних места“, навела је она. Додала је да су добре вести да се завршавају преговори са фирмама да у Србији отворе своје технолошке развојне центра.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг