Србија

СКАНДАЛ НАД СКАНДАЛИМА! Зорана Михајловић се придружује притисцима са запада на Вучића!

Зорана Мхајловић (Фото: Јутјуб)

Јасно је да Зорана не мисли на државу и интересе нашег народа, већ на премијерску фотељу коју толико очајнички жели

Министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић потрчала је у тајкунски медиј Нова С, чим је препознала стравичне притиске западних земаља на Србију по питању увођења санкција Русији због рата у Украјини!

Михајловићева је тако дала интервју за медиј који је председника Србије Александра Вучића и његову породицу брутално вређао и износио најгоре лажи, писајући да је “негативно рођен” и да су му у породици “сви криминалци”. Министарка се додворава Американцима, народски речено, “певајући песму за њихове уши”.

Фото: Принтскрин Нова

 

Јасно је да Зорана не мисли на државу и интересе нашег народа, већ на премијерску фотељу коју толико очајнички жели, што се види и из овог срамног потеза.

Понашање Михајловићеве је доказ старе тезе да ће се против Србије и Вучића лако ујединити сви који трче за фотељама: опозиција, коалициони партнери, али и бројни из Српске напредне странке, којима су заправо српски народ и председник Вучић једина препрека да дословно продају Србију за шаку долара!

Лицемерје и каријеризам министарке Зоране Михајловић нису никаква новост. Одувек је позната по свом опортунизму, или боље речено борби за саму себе и своје циљеве. Није никаква тајна да за њу сви кажу да је “амерички човек”, јер се увек и на сваком месту хвали својим релацијама у америчкој амбасади, прва је на свим њиховим догађајима, а посебно место има на вандржавним активностима.

Кад треба да се лобира она је ту прва да понуди све, а увек гледа да се не замери ни својим другарима из опозиције, који заузврат не помињу Зорану, а добродошла је на свим њиховим медијима. Тако је и овај потез Зоране Михајловић, односно интервју за тајкунски медиј, најбољи доказ да врана врани очи не вади.

Извор: Оbjektiv.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јун 2022.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930