Русија

СТРАВИЧНА ПРЕТЊА ОД СТРАНЕ РУСИЈЕ КОЈА НИЈЕ ВИЂЕНА У НОВИЈОЈ ИСТОРИЈИ: Четри „Сатане“ и од Америке…

Руски државни медији могли су да чују нову застрашујућу нуклеарну претњу Западу, пре свега Сједињеним Америчким Државама.

 
У њој се истиче да су Путину потребне четири Сатанине нуклеарне ракете да би збрисао читаве САД са лица земље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Запретио је на телевизији Русија 1, Алексеј Жураљев, члан Путиновог парламента, који је рекао да су две ракете Сармат 2, колоквијално назване Сатана 2, потребне за уништавање источне обале Сједињених Држава, а четири за уништавање читаве Америка.

Жураљев је одговарао на извештај ЦБС-а крајем априла у којем су лидери разговарали о томе како би изгледао нуклеарни напад на Њујорк. Представник Путина им је рекао да су се погрешили и потом злокобно запретили.

„Ја ћу вам компетентно рећи да су потребне две ракете Сармат и две ракете Западна обала да би се уништила цела источна обала Сједињених Држава. Четири пројектила и ништа неће остати. Атомска печурка ће се видети из Мексика“, рекао је он.

Журављов је тада запретио да ће уништити два милиона Украјинаца, описујући их као „неизлечиве нацисте”.

Принуђени смо да демилитаризујемо не само Украјину, већ и НАТО у целини
Ово је само последња у низу претњи из медија.

Међу најновијим је она Олге Скабајеве, која је на истој телевизији Русија 1, која каже да је операција Кремља у Украјини завршена и да је почео Трећи светски рат.

„Можда је дошло време да се призна да је руска специјална операција у Украјини завршена. У смислу да је почео прави рат. Штавише, то је Трећи светски рат. Принуђени смо да демилитаризујемо не само Украјину, већ и НАТО у целини“, рекла је.

Извор: Index.hr/Webtribune.rs