Србија

ЦЕЦИ РАЖНАТОВИЋ УГОЖЕНО ЗДРАВЉЕ, МОРА НА ОПЕРАЦИЈУ!

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић открива у четвртој епизоди серијала „Цеца схоw“ који се емитује данас на „Блиц“ телевизији од 22х да ће морати да се подвргне комплексној операцији.

Цеца ће операцију обавити у Истанбулу у клиници која је специјализована за њен здравствени проблем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Операција ће трајати најмање 6 сати након које ће две недеље морати да се опоравља.

– Најмање ћемо 12 дана тамо остати. Рекао ми је доктор да ће операција трајати 6 сати, да је то стандард за ту интервенцију – рекла је Цеца.

Како Цеца прича у новој епизоди, ова операција није могла да се одложи.

– Ја морам да идем на ту операцију, да ли сада или за два месеца, ја морам да идем. Знам да операција траје, али ја желим да решим то и да се осећам добро у својој кожи – испричала је Ражнатовићева.

Цеца истиче да нема страх, јер има поверења у доктора ког је изабрала.

– Не бојим се, кад сам била код њега на консултацијама улио ми је поверење. Пратим га већ 2,3 године преко друштвених мрежа шта и како ради и то што сам видела ми се допада. Немам никакав страх, не двоумим се, баш ми је улио поверење. Драго ми је да ћу то коначно да решим, да немам више проблеме са тим – каже фолк дива.

Истиче да јој је најважније било да је оперише врхунски стручњак како не би имала последице.

– Бар ће неко ко је врхунски хирург да то реши како не бих имала последице на кожи после те интервенције. То ми је јако битно, опет сам ја женско – објаснила је Цеца у новој епизоди „Цеца схоw“.

Након операције Цеца ће бити задржана у болници најмање 48х, а након тога опоравак може наставити у хотелу.

– Генерално, за ту интервенцију због мог здравственог проблема задржавају 48 сати, али можда мене задрже и 72х. Након тога ћу морати да одлежим, моћи ћу да шетам колико будем способна – испричала је Цеца.

 

 

Извор: Блиц