Занимљивости

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР: Неко ће да се сели, неко да буде на тесту издржљивости

Фото: Pixabay.com

Пред улазак у месец новембар стигао је изазован астролошки период, а то је ретроградни Марс у Близанцима који ће највише утицати на Девице, Стрелчеве, Рибе и Близанце. Ово је период који ће донети поплаву нејасних информација, па ће многи имати потребу да донесу одлуке које нису рационалне. Осим ретроградног Марса, помрачење Месеца у Бику стиже 8.новембра, што наговештава крај једног и почетак новог циклуса

ОВАН
Посао – Ретроградни Марс у Близанцима у трећем пољу доноси вам погрешне процене и неочекиване преокрете. Уколико треба да потпишете важан папир, два пута размислите пре него што то урадите. У првој половини новембра ћете се бавити финансијама и очекују вас већи трошкови. За посао вам је боља друга половина месеца. Помрачење Месеца 8. новембра указује да треба да будете пажљиви са финансијама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Љубав – Венера у Шкорпији почетком новембра доноси вам љубомору, страст и појачане емоције. Љубоморне сцене ће бити све чешће, тако да ће се страсти смирити тек од средине месеца. Стрелчеви и Шкорпије ће вам бити привлачни. Друга половина новембра је повољна за романтична путовања.

Здравље – Чувајте се погрешних дијагноза.

БИК
Посао – Сензона Шкорпије у којој се налазимо вам не прија, па је пред вама месец пун промена. Очекују вас турбуленције на свим пољима, али и велике промене. Могућа је промена радног места. Финансијски ћете бити незадовољни и тај тренд ће се наставити до средине новембра. Пробајте да процените боље шта је реална одлука.

Љубав – Марс у негативном аспекту са Нептуном указује да лако можете да заварате себе. Неко за кога мислите да вам је јасан, испоставићете се као потпуно другачија особа. У новембру „маске падају“, тако да ништа није онако како изгледа да јесте.

Здравље – Слабије.

БЛИЗНАЦИ
Посао – Ретроградни Марс у Близанцима доноси вам конфузан месец у којем ће се много тога променити. Очекују вас многе непредвиђене ситуације и конфузна дешавања на радном месту. Једно је сигурно, ретроградни Марс указује да није добар период за промену посла нити доношење важних одлука. Пробајте да останете суздржани.

Љубав – Јупитер се вратио у Рибе, па ће ваш однос са партнером бити бољи. Слободни Близанци током новембра могу да очекују позив из прошлости. Та романса може да буде обновљена до краја године. Ипак, пазите како процењујете ситуације јер много тога није онако како вама далује. 8. новембра када је помрачење Месеца у Бику ћете бити емотивно нестабилни и затворени у себе.

Здравље – Лошије.

РАК
Посао – Планете у Шкорпији вам одговарају, па ћете имати успешан почетак месеца. Можете да радите посао или пројекат који је креативан и на основу тога зарадите одличан новац. Ипак, имајте у виду да Марс у Близанцима отежана реализацију пословних подухвата, па ће вас нервирати што је много тога на чекању. Пун Месец 8. новембра је астро аларм који указује да морате да сачекате да тај датум прође како бисте остварили своје снове.

Љубав – Имаћете пуно позива за забаве током прве половине новембра. Прихватите позиве за журке јер вас очекују нова познанства. У првој половини месеца ћете се проводити, док у другом делу новембра можете да очекујете флерт на радном месту.

Здравље – Добро.

ЛАВ
Посао – Планете у Шкорпији и Уран у Бику доносе вам велике промене. Налазите се на раскрсници између два пута. То се односи на сва поља вашег живота, па и на посао. Прва половина новембра ће бити турбулентна, док ће други део месеца донети решење. Помрачење Месеца у Бику 8. новембра доноси вам шокантне промене на радном месту. Могућа је промена професије.

Љубав – Због дилема у којима се налазите бићете у минус фази када су емоције у питању. Неко покушава да вас притисне да донесете неку одлуку у љубави која вам не одговара. Друга половина новембра је повољнија за почетак романсе. Биће вам привлачни Стрелчеви.

Здравље – Боље у другом делу новембра.

ДЕВИЦА
Посао – Пуно планета у трећем пољу указује на динамичан почетак месеца. Имаћете пуно разговора, али и могућност за нову сарадњу. Ипак, Марс у Близанцима тестира ваше стрпљење, па ћете се сукобљавати са мишљењем свог надређеног о томе како посао треба да се обавља. Увидећете да неки стари порблеми нису решени и да ће опет бити на дневном реду.

Љубав – Венера у трећем пољу доноси вам флерт, размену порука и изјаве љубави. Неко ће се потрудити да вас освоји лепим речима. Очекује вас занимљиво познанство до средине новембра. Ово је бољи период за нова познанства.

Здравље – Осетљиво.

ВАГА
Посао – У првој половини новембра планете се налазе у вашем другом пољу, па вам доносе новчани добитак. Венера у Шкорпији доноси вам велику зараду. Друга половина новембра доноси вам важне преговоре, али треба да имате у виду да је ваш пословни партнер због ретроградног Марса веома лабилан и мења мишљање. У наредном месецу бирајте сараднике.

Љубав – Ретроградан Марс је лоша позиција за партнерске односе. Имаћете нејасан однос са особом коју волите јер неће знати шта жели. Уколико планирате да поченете нову романсу знајте да није најсрећнији период. Средина новембра доноси вам занимљивији период јер ће бити више флерта преко порука.

Здравље – Добро.

ШКОРПИЈА
Посао – Сунце и Венера у вашем знаку доносе вам подршку планета, па свака иницијатива може да вам се исплати. Уколико планирате нешто важно да реализујете на послу треба да користите прву половину месеца, а другу за финансије. Имаћете новчани прилив у другом делу новембра. Што се тиче ретроградног Марса повремено ћете сумњати у свој рад, па ћете посустајати са реализацијом циљева.

Љубав – – Очекују вас занимљива познанатва већ у првој половини новембра. Венера која обасјава ваш знак може да вам донесе заљубљивање. Уколико имате сталног партнера, његова неодлучност ће вам постати одбојна, тако да ће бити тубуленција. Потребни су вам нови изазови. 8. новембар је критичан датум за емотивне односе, па имајте у виду да Месец тестира вашу љубав.

Здравље – Добро.

СТРЕЛАЦ
Посао – Због планета у даванестом пољу улазите у нови месец несигурни и пуни сумњи. Међутим, иако ће се тај тренд наставити до средине месеца, други део новембра вам доноси преокрет. Пословно решење које чекате биће могуће од средине новембра. У фази сте када желите да се притајите на послу и то је најбоље решење. Друга половина месеца је ваша и припремите се за велике преокрете.

Љубав – Меркур у Шкорпији доноси вам размишљање о некоме ко има скривене намере према вама. Међутим, то ће да се промени у другом делу месеца. Коначно ће намере бити отворене али од средине новембра. Други део месеца је резервисан за провод, забаву и нове везе. Зајљубљивање је могуће тек иза 15. новембра.

Здравље – Осетљиво.

ЈАРАЦ
Посао – Наглашено треће поље доноси вам море вести и информација у наредном периоду. Њавећи проблем ће вам бити што нећете знати коме да верујете на послу. Могуће је да добијете понуду за посао која ће се испоставити као потпуно погрешна, а чиниће вам се исправна. Од средине новембра очекујте пуно дешавања иза затворених врата, па је потребно да се повучете и будете мудри када доносите одлуке.

Љубав – Венера у једанаестом пољу доноси вам љубав из пријатељства. Неко кога посматрате као пријатеља може да вам постане нешто више од тога. Ипак, прва половина новембра је боља за почетак романсе него друга. Крајем новембра ћете бити склони тајним љубавним везама. Помрачење Месеца у петом пољу донеће вам кризу у емотвним односима 8. новембра, иза које ништа више неће бити исто.

Здравље – Слабије.

ВОДОЛИЈА
Посао – Наглашено десето поље доноси вам турбуленције на радном месту. Пред вама су велике промене и сигурно вам то неће лако пасти. Могуће је да ћете донети одлуке које ће вам променити ток читаве каријере. Иако ће вам прва половина месеца деловати тешка на послу, други део новембра ће бити лакши и продуктивнији.

Љубав – Сунце у Шкорпији отежана вам однос са партнером. Вољена особа има проблеме на послу због којих ћете имати отежано разумевање. Најбоље је да сачекате други део новембра када ћете пријатељски моћи да помогнете једно другом. Уколико сте слободни, Стрелчеви ће вам бити привлачни. Поједине Водолије имају могућност пресељења до 10. новембра.

Здравље – Лошије.

РИБЕ
Посао – Јупитер, планета среће, вратила се у ваш знак да заврши шта је започела почетком године. То значи да је срећа на вашој страни и прву половиону месеца треба да користите за реализацију пословних планова. Пуно девето поље доноси вам прилику за дуже путовање или сарадњу са иностраном фирмом. Друга половина месеца биће вам стреснија, јер ће амбиције расти, а реализација ће се успоравати.

Љубав – Због утицаја ретроградног Мрсса у Блузанцима имаћете честе свађе са блиским особама. То је пре свега једна особа из породице. Имаћете утисак да вам је код куће хаос и то ће бити главни камен спотицања који вас блокира за друге ствари. У новембру вам се отвара могућност за једно заједничко путовање.

Здравље – Слабије.

 

 

Извор: Информер

Ознаке