Свет

НУТРИЦИОНИСТКИЊА ПАЛА У НЕСВЕСТ УЖИВО У ЕМИСИЈИ: Почела да муца, па ЗАКОЛУТАЛА ОЧИМА, а онда се СРУШИЛА на водитељку! (ВИДЕО)

Нутриционисткиња Тереза Кокаро онесвестила се у уторак у живом преносу на телевизији. Само пар секунди након што је започела излагање о теми чиме можемо да заменимо шећер у исхрани, заколутала је очима и срушила се.

Несрећни догађај се одиграо у емисији „Буенос Диас Америца“, а тема на коју је Тереза Кокаро говорила била је исхрана деце.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ако желимо да заменимо заслађиваче или шећер, треба да почнемо да користимо кокос, горки какао, цимет“, рекла је нутриционисткиња док је с водитељима разговарала о томе како на те промене навићи малишане.

„У реду је ако дете оде на рођендан и поједе нешто слатко…“, рекла је у наставку, а онда је почела да замуцкује, што су приметили водитељи и гледаоци. Тереза је потом изгубила свест, водитељи су притрчали у помоћ, а програм је прекинут.

Медији су потом саопштили да се нутриционисткиња осећа добро, а портали су пренели да су јој лекари саветовали да обави кардиолошке прегледе.

Иначе, недавно је водитељка која је извештавала о отказаном лансирању НАСА ракете, Џули Чин, хитно пребачена у болницу након што је доживела мождани удар уживо у преносу. У једном тренутку се извинила гледаоцима и рекла да се не осећа добро, после чега се није вратила у студио.

Извор: Курир.рс