Регион

ПРОНАЂЕНО БЕЖИВОТНО ТЕЛО ПОБЕДНИЦЕ РИЈАЛИТИЈА? Њен отац поручио: „Само желимо да се ова агонија заврши“

Фото: Pixabay.com
Pixabay.com

Након што је у Сави пронађено тело непознате жене, појавила се сумња како се ради о бившој победници Великог брата Маријани Сеиферт, која је нестала крајем априла ове године.

Хрватска полиција је  саопштила како је у месту Дубровчак Лијеви  у понедељак око 14 сати у Сави пронађено тело непознате жене, а корисници друштвених мрежа почели су убрзо да коментаришу и сумњају како се можда ради о телу нестале Маријане Сеиферт, бивше победнице „Великог брата“, која је нестала у ноћи 27. априла.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У контакту смо с полицијом, а сутра ће се знати више. Нису могли да нам кажу више детаља тако да не знам ни у каквој је одећи пронађена та женска особа и да ли би то могла бити Маријана – изјавио је Маријанин отац Иво Ковачевић.

На питање новинара јесу ли чланови породице дали узорак крви због могуће ДНК анализе, Иво Ковачевић је рекао како нису, али ће радо то учинити.

– Даћемо све што треба! Пред нашом породицом је још једна бесана и неизвесна ноћ. Само желимо да се ова агонија што пре заврши, тешко је овако живети – казао је Ковачевић.

 

 

Извор: Слободна далмација, Блиц