Свет

„ПУТИН МОЖДА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ“ Шеф украјинске војне безбедности шокирао свет

Шеф украјинске војне обавјештајне службе, генерал бојник Кирило Буданов, утврдио је да руски председник Владимир Путин можда има тројицу двојника, људи су подвргнути пластичним операцијама да би што више личили на њега.

Буданов сматра да су ти двојници нарочито сада у игри, док Путин губи контролу у Кремљу и док се шире вести да болује од Паркинсонове болести те да можда има рак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У интервјуу за „Mail on Sunday“, Буданов је рекао да су украјинске тајне службе откриле Путинове двојнике који су га замењивали у неколико „посебних прилика“ у прошлости, али да су те замене сада постале „уобичајена пракса“.

„Знамо конкретно за три особе које се непрекидно појављују уместо њега, али не знамо тачно колико их укупно има. Прави Путин можда више и не постоји“, рекао је Буданов.

„Сви су били на пластичним операцијама како би личили. Једина ствар која их одаје је њихова висина. То је видљиво на снимцима и на сликама. То такође откривају и гестикулације, говор тела и ушне ресице које су јединствене за сваку особу“, додао је.

Буданов није хтео да нагађа да ли се Путин повукао због болести или је унутар Кремља изведен тихи пуч. Но, рекао је да би украјинско ослобађање Херсона могло да има драматичне последице за Путина и његове сараднике.

„Промене су неизбежне у Москви’, рекао је.

 

 

 

 

 

 

Извор: Net.hr

Ознаке