Свет

Трагедија! УБИЛА СЕ ВОДИТЕЉКА ЈУТАРЊЕГ ПРОГРАМА

Послала је опроштајну поруку веренику, па пуцала себи у главу!

Водитељка јутарњег програма извршила је самоубиство 27. августа, након што је послала поруку упозорења свом бившем веренику.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нина Пачолк (27) дошла је у WAOW након дипломирања. Почела је као репортерка, али је због своје посвећености убрзо прешла у улогу главног водитеља. Провела је неколико година радећи у јутарњем програму.

Цео тим са којим је радила шокиран је и сломљен због губитка колегинице. Како наводе, Нина је била особа са великим срцем и имала је заразан осмех, била је љубазна и сви су је волели. Нико није могао да претпостави да може да дигне руку на себе.

Нина и њен вереник Кајл (38) требало је да се венчају 12. октобра у Мексику, али је он раскинуо њом седам недеља пре њиховог венчања, преноси Дејли Мејл.

Кајл је путовао у Минесоту да посети своју мајку, заједно са својом децом у тренутку када му је стигла језива порука од Нине. Одмах је позвао 911 и тражио да провере њихову заједничку кућу, али полиција је стигла прекасно.

Пре него што је повукла окидач, водитељка му је послала поруку да не може више да поднесе „огромну бол“. У поуци је писало:

– Волим те Кајл! Увек сам те волела и увек ћу те волети. Упркос томе колико си ме уништио, увек сам имала наду. Тако ми је жао што ти ово радим, али не могу да поднесем ову бол више!

Тако је заувек променила његов живот, оставивши му терет неузвраћене љубави и осећај кривице.

Дан раније је њена забринута пријатељица склонила сво ватрено оружје из куће, јер се плашила да би водитељка могла да повреди себе. Међутим, Нина је истог јутра када се убила изашла и купила пиштољ, којим је касније пуцала себи у главу.

Када су је полицајци пронашли мртву у спаваћој соби, поред њеног тела били су и пиштољ и муниција, наводи се у полицијском извештају. У њеном телефону пронађене су поруке које је слала сестри, као и докази да је итраживала начине на које може да изврши самоубиство. У поруци коју је послала сестри рекла је:

– Он ми је рекао да ће се осећати као милион долара када нестанем из његовог живода. Сломљена сам!

Пар је био у вези две године, веза је била бурна, а било је гласина и о неверству и опијању. Кајл је наводно причао лоше о својој вереници, а она је једном приликом рекла да је пронашла непознате гаћице у њиховој заједничкој кући.

У интервјуу за WAOW 9, Нинини родитељи су потврдили да је годинама патила од менталних проблема. Њена мајка рекла је:

– Ишла је на лечење! Ја ћу то објавити. Била је и у кризном центру неколико пута!

Такође је рекла да је Нина је имала толико људи са којима је разговарала, али није желела да било ко зна колико је повређена, па није причала о томе све док није постало тако лоше.

Како је говорила и сама водитељка, разлог самоубиства је тај што није огла да поднесе да је остављена у тако важном тренутку.

Водитељка је била спортски тип, играла је кошарку у средњој школи. Три године је играла у УФС, а њене другарице и колегинице из кошаркашког тима биле су очајне и шокиране због њене изненадне смрти.

 

 

 

 

 

 

Извор: sd.rs