Регион

Туга! МЛАДИЋ (22) ТРАЖИО ПОСАО НА ПУМПИ, СНИМАЛИ ГА ПА ИСМЕЈАЛИ! Момак у очају дигао руку на себе

Фото: Јутјуб

Младић М.Д. (22) из Лакташа убио се након што се на друштвеним мрежама масовно делио видео снимак на ком тражи посао на једној пумпи.

– Стоп насиљу над радницима, а овима који су због снимка послали у смрт младог човека могу поручити, његова смрт је вама на души – написано је на Фејсбук профилу групе „Црна листа послодаваца РС“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Они су објавили статус који се шири друштвеним мрежа.

– Један вредни дечак је само тражио посао, али није имао срећу на том путу (због видео снимка који се делио на мрежама, извршио је самоубиство), па је одлучио да иде на неко друго, неко боље мјесто, где има људи… Надам се, да ће на том путу добити своја крила и да ће одлетети у рај, да му се повређена дечја душа смири… М. Д. је данас заувек отишао, а само је тражио посао… Задње што је рекао је: “Не могу ја ово издржати”. Мирно спавај добри дечаче, нека те анђели чувају – наводи се у том Фејсбук статусу.

Судећи по коментарима који људи остављају, младић је на једној бензинској пумпи тражио посао где је исмејан. Корисници мрежа пишу да знају која пумпа је у питању и да су препознали особу која са младићем разговара.

“Ја овог момка знам годинама. Дивно дете био. Ружно и жалосно и на душу сваком од тих”, “Велика туга за породицу, почивај у миру добри дечаче. И срамота за читаве Лакташе и за све људе који су се могли смејати овом недужном детету које је покушавало да се бори”, “Смеју се момку који тражи посао… Стварно је време за атомску”, неки су од коментара.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Вијестисрпске

Ознаке