Свет

ТУГА: Погинуо познати глумац из серије коју смо обожавали

Амерички комичар Лесли Џордан је преминуо у 67. години од последица саобраћајне несреће која се догодила у понедељак, рекао је његов портпарол америчким медијима.

„Свет је данас дефинитивно много мрачније место без љубави и светлости Леслија Џордана“, рекао је Џорданов представник, Дејвид Шаул у изјави за Ус.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leslie Jordan (@thelesliejordan)

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Не само да је био мега таленат и радост за рад, већ је пружио емоционално уточиште нацији у једном од најтежих времена. Оно што му је недостајало у висини надокнадио је великодушношћу и величином као син, брат, уметник, комичар, партнер и човек. Сазнање да је напустио свет на врхунцу свог професионалног и приватног живота једина је утеха коју данас може да има.“

Џордан се возио у понедељак ујутру по Лос Анђелесу, а сумња се да је „претрпео неку врсту медицинског проблема и ударио својим БМВ-ом у ивицу зграде“, преноси ТМЗ.

Комичар има преко 130 улога, почевши од 1986. године, а неки од његових најупечатљивијих ликова су Лони Гар у „Хеартс Афире“, Беверли Лесли у серији Вил и Грејс и Мр. Блацклy у „Тхе Хелп“.

Недавно је глумио у серији Call Me Kat заједно са Мајим Биалик. Поред свог рада на филму и телевизији, Џордан је имао каријеру у комедији, распродавајући наступе у Мексику, Канади и Великој Британији.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Leslie Jordan (@thelesliejordan)

Објавио је своје мемоаре „Како сте? Несреће и несташлуци из добро проживљеног живота“ (How Y’all Doing? Misadventures and Mischief From a Life Well-Lived), у априлу 2021.

Рођен је 29. априла 1955. године у Чатануги, држава Тенеси, а осим глуме, бавио се и певањем. Постао је својеврсна сензација за време пандемије јер је увесељавао бројне људе по мрежама својим занимљивим снимцима.

Извор: Курир.рс/УС Wееклy