Србија

ХОРОР У ЛАЗАРЕВЦУ! Одсекао себи полни орган после свађе са девојком

После опоравка Никола ће бити упућен у психијатријску установу на даље лечење

Хирурзи у Клиничком центру Србије успели су да пришију исечени полни орган Николи Б. (33) из Лазаревца, који се 28. октобра сам искасапио у свом стану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је тог дана после свађе с девојком узео кухињски нож и у нервном растројству распорио себи мошнице и откинуо један тестис. Том приликом је исекао и део полног органа да је крв почела да шикља. Док му се крв сливала низ ноге, Никола се го из стана упутио ка центру Лазаревца.

– Након што је себи одсекао тестис, изашао је го из стана и упутио се ка мосту на речици Лукавица. Скинуо је патике и извукао пертле којима је везао одсечени тестис за ограду моста. Стајао је мирно погнуте главе. Нико није смео да му приђе. Ништа није говорио, као да је био ван себе – причају очевици који су се затекли на мосту.

Они су преплашени одмах звали полицију и Хитну помоћ. Полиција је прва стигла до Николе и обезбедила место док није стигла екипа Хитне помоћи. Утоплили су га и са одсеченим тестисом хитно превезли за Београд.

– На мосту иза Основне школе „Дуле Караклајић“ пронађен је одсечени тестис, који је остао привезан пертлом за ограду моста. Било је страшно. Деца само што нису изашла на одмор, а човек је стајао го и крварио – каже један од очевидаца.

Мајка му изгорела у пожару, отац умро од рака
У комшилуку кажу да не знају да је Никола имао проблеме са законом, али потврђују да је психички оболео.

– Био је повучен младић, јединац, а имао је ту несрећу да га задеси неколико трагедија у животу. Мајка му је изгорела у пожару. То се десило давно, у једном селу надомак Лазаревца, где су имали кућу. Јадна жена настрадала је пошто се запалила кварцна пећ. Пре неколико година отац му је преминуо од рака. Мучио се човек годинама… Никола је био препуштен сам себи. Има једну тетку која се бринула о њему, водила је рачуна да пије лекове. Не знамо шта му се десило да тако реагује – додају комшије.

Како додаје наш извор упознат са случајем, повређени мушкарац је неповезано причао, па су се инспектори, који су Николу одраније знали због крађа и сексуалног узнемиравања девојчица, упутили у његов стан, где су пронашли окрвављени нож и локву крви.

– На основу трагова је установљено да је сам себи одсекао полни орган. Такође је утврђено и да се непосредно пре инцидента посвађао са девојком – рекао је наш извор.

Лазаревачка екипа Хитне помоћи повређеног Николу превезла је у београдски Ургентни центар, где је одмах припремљен за операцију.

– Пацијент је дошао код нас с распореним мошницама и исеченим полним органом у пределу корена. Крварење је заустављено. Оперисан је успешно, али тестис који је одсечен није било могуће пришити јер је постојао ризик да дође до компликација – каже лекар који је учествовао у хируршкој интервенцији.

Како је додао, Никола је под лековима и полако се опоравља.

– Цео тим лекара специјалиста од уролога, хирурга и психијатара укључен је у његово лечење. Када се опорави, пацијент ће бити пребачен у одговарајућу психијатријску установу на даље праћење и лечење – додаје наш саговорник.

Како сазнајемо, Никола одраније има психичких проблема и познат је полицији због крађа и сексуалног злостављања девојчица.

– Злостављао је девојке у једној теретани где је долазио да вежба. Набацивао им се и узнемиравао их тако да смо га отерали, а девојке у га пријавиле за сексуално узнемиравање – кажу његове комшије.

 

Извор: Информер