Србија

ОБЛАЧНО И ХЛАДНО, У ОВИМ ДЕЛОВИМА ЗЕМЉЕ ОЧЕКУЈЕ НАС И СНЕГ!

Фото: Фејсбук принтскрин СТАРЕ ЛЕСКОБАЧКЕ ИЗРЕКЕ И ИЗРАЗИ

Временска прогноза за понедељак, 21. новембар

Време у Србији умерено до потпуно облачно и хладније, местимично са кишом и локалним пљусковима, а у брдско-планинским пределима са снегом, уз формирање снежног покривача висине од 5 до 10 центиметара на вец́им висинама. После подне и увече престанак падавина и краткотрајно разведравање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак северозападни. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша дневна од 6 до 9 степени. И у главном граду умерено до потпуно облачно и хладније, повремено са кишом и локалним пљусковима, после подне и увече постепен престанак падавина. Ветар слаб и умерен северозападни.

Најнижа температура око 4, а највиша дневна око 8 степени. У уторак и среду променљиво облачно, местимично са кишом и ветровито са умереним и јаким југоисточним ветром, нарочито на планинама, а у кошавском подручју и повремено са олујним ударима најизраженијим у среду пре подне.

Од четвртка, 24. новембра, до понедељка, 28. новембра, углавном суво са сунчаним интервалима, а у понедељак ново наоблачење са кишом и локалним пљусковима, на вец́им висинама са суснежицом и снегом.

 

Извоp: Srbija Danas