Свет

ОШТРО ОБРАЋАЊЕ ТРАМПА! ОНО ШТО ЈЕ ИЗГОВОРИО ИЗАЗИВА БЕС КОД ГРАЂАНА

Фото: Јутјуб

Трамп је позвао своје бираче да остану у редовима испред бирачких места, посебно у Аризони, где су забележени технички проблеми са гласачким листићима.

У САД се тренутно одржавају избори на средини мандата на којима амерички грађани бирају представнике Представничког дома, Сената, као и гувернере 36 савезних држава. Иако се резултати још чекају, бивши председник Доналд Трамп послао је видео поруку својим бирачима преко Твитер налога свог присталице Ричарда Гренела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У снимку је позвао своје бираче да остану у редовима испред бирачких места, посебно у Аризони, где су забележени технички проблеми са гласачким листићима. „Не напуштајте ред. Останите где јесте, кажу да машине не раде, кажу да им понестаје папира на различитим локацијама, у различитим државама“, рекао је он, поново оптужујући демократе за „превару“.

„Дешава се много лоших ствари. Останите где сте у реду, не идите. Знам да не желите да будете тамо колико год ће покушавати да вас натерају. Желе да не стигнете да гласате, не смете то да им дозволите“, рекао је он.

 

 

Извор: Мондо