Занимљивости

ОВА НЕДЕЉА ЈЕ СРЕЋНА ЗА ОВА 3 ЗНАКА! Ово су дуго чекали, пливаће у луксузу

Фото: Pixabay.com

Астрологија открива коме су звезде наклоњене током ове недеље.

Само два дана деле нас до половине новембра – месеца који је многима донео невероватне промене. Доживели смо помрачење крвавог Месеца које ћемо следећи пут моћи да видимо тек 2025. године, месечни хороскоп нам је предвидео низ различитих дешавана, али одређеним знацима тек следи срећа.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Три знака хороскопа имаће чему да се радују: чекаће их финансијски добици, романтична енергија и прилике које су дуго чекали. Осетиће све оно што су желели да се остваре, а астрологија открива коме су звезде наклоњене у недељи од 14. до 20. новембра 2022. године:

ЛАВ
Чекају вас добре прилике и много понуда за лични раст и развој. Ваша храброст ових дана може посебно да дође до изражаја. Ризици, које сте преузели у претходном периоду, коначно могу вишеструко да се наплате, бићете одушевљени финансијском ситуацијом. Сви који су у браку освежиће чари заједничког живота, повратиће страст и имаће прилику да уживају у необичним изненађењима од стране партнера. Слободни Лавови упознају особу која ће их „на прву“ освојити, а то може бити сродна душа. Опустите се и уживајте у наредним данима!

ШКОРПИЈА
Чак и ако се мало улењите, срећа је на вашој страни! Све ћете обављати са невероватном лакоћом, а успеси ће се низати као луди. Бићете веома популарни и пожељени, многи ће вас питати како успевате све да постигнете. Уколико имате нерашчишћену папирологију око имовине, некретнине или скупоцене куповине, ово су идеални дани да је решите! Шкорпије ће ових дана горети од страсти, а за то је највише заслужена позитивна енергија којом ће зрачити. Искористите својих пет минута и будите хедониста!

СТРЕЛАЦ
Пословни резултати су на задовољавајућем нивоу, а самим тим, ваш новчаник је дебљи. Очекује вас новчани добитак, а савет је да се почастите добром куповином. Партнер може да вас изненади неочекиваним путовањем, посебно ако је упућен у вашу неостварену жељу. Ови дани унеће позитивну енергију у ваш живот, бићете срећни као никада пре. Не пропуштајте прилике које вам се пружају и осетите наклоност звезда која вам је дата!

 

Извор: Мондо