Србија

ПОМОЋ ЗА БУЏЕТ! Овај трговински ланац ЗАМРЗАВА ЦЕНЕ за 50 производа

Foto-Pixabay.com

Лидл је у својој понуди издвојио 50 артикала чије ће редовне цене бити „замрзнуте“ до 1. фебруара наредне године. То значи да цене ових производа из готово свих категорија у Лидлу у наредна два и по месеца могу бити само ниже, чиме овај савремени дисконтни ланац гарантује још повољнију празничну куповину.

Међу одабраним производима из различитих категорија производа, биће „замрзнута“ и цена килограма белог кромпира на не више од 84,99 динара, свежег млека Лидл бренда Пилос од литар и по на 179,99 динара, килограма пиринча на 129,99, а килограма замрзнутог грашка на 199,99 динара. Уз поменуте, цене које могу бити само ниже од наведених могу се наћи и у сегментима свежег воћа и поврћа, меса, млечних и сухомеснатих производа, односно већине квалитетних прехрамбених намирница које се налазе у стандардним потрошачким корпама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На овај начин, поред тога што увек нуди асортиман намирница по најбољем односу цене и квалитета, овим потезом Лидл додатно брине о својим потрошачима у циљу обезбеђивања повољније куповине. Широка понуда производа „замрзнутих“ цена биће доступна од 17. новембра до почетка фебруара, баш у време празника када је повећана потрошња и када је потрошачима најпотребнија подршка кућног буџета. Савремени дисконт Лидл је најбољи избор за све оне који траже начин да уштеде, а сви производи чије су цене „замрзнуте“ и могу бити само ниже.

 

Извор: Ало