Србија

ПОЗНАТОЈ СРПСКОЈ ПЕВАЧИЦИ ПОКУШАЛИ ДА УБИЈУ ОЦА! „Преврнули су му аутомобил и исчупали волан“

Познато је да је певачица Рада Манојловић одрасла уз оца и да је он одмалена њена највећа подршка у свему што ради.

Манојловићева безрезервно помаже свом оцу у материјалом смислу. Она је саградила пространу кућу у којој он сада живи, купила све пољопривредне машине, улаже у имање, води рачуна о његовом здрављу јер никада није заборавила колико се жртвовао за њу.

Рада никада није крила да је од тинејџерских дана навикла да ради и да са својим оцем пева на весељима и у околним локалима. Иако се никада није жалила, признала је да се неколико пута нашла у непријатној ситуацији, па чак и страховала за живот, јер публика неретко нема поштовања према певачицама. Једном приликом је умало страдао и њен отац.

– Мој отац је био жртва током периода када је радио као мој менаждер. Никада нећу заборавити када су покушали да га убију тако што су преврнули аутомобил у коме је спавао и исчупали му волан. Престравила сам се, али на сву срећу изашао је неповређен. Мој отац је изузетно спретан и сналажљив човек, а и имали смо среће – испричала је једном приликом Рада за „Свет“ и описала да је и она била нападнута:

– Једном је пијани гост са репетираним пиштољем упао под шатор у ком сам певала и узвикнуо: Све ћу да вас побијем. И то само зато што певач са којим сам тада радила није знао да отпева неку песму коју је овај тражио. Једино што је тада учинило да се осећам заштићеном јесте управо што је мој тата био са мном. Иначе, не стидим се што сам певала на таквим местима. На то сам изузетно поносна.

 

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2022.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930