Србија

ПРАЗНИК МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕДЕТЕ У ПРИРОДИ! Ево какво време нас чека за викенд

Фото: Твитер принтскрин

Минимална температура од 5°c до 10°c, а максимална од 11°c до 14°c.

Данас мало хладније. На северу Србије суво са дужим сунчаним периодима, а уосталим крајевима променљиво облачно уз могућу понеку кап кише. Мало већа шанса за кишу је на југу и југоистоку Србије, али ће и тамо бити мало падавина. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 5°c до 10°c, а максимална од 11°c до 14°c, у Неготину до 16°c. Увече слаба киша на југу и југоистоку Србије, а у осталим пределима суво. Температура у 22х од 7°c до 11°c.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Београду мало хладније и суво уз променљиву облачност са сунчаним интервалима. Ветарслаб северни и северозападни. Минимална температура 9°c, а максимална око 13°c. Увече суво. Температура у 22х око 10°c. У Нишу мало хладније и променљиво облачно уз могућу краткотрајну кишу ујутру и крајем дана. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Минимална температура 7°c, а максимална до 14°c. Увече је могућа слаба киша.

У Ужичком региону мало хладније и променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб северни. Минимална температура од 6°c до 8°c, а максимална од 13°c до 15°c. На Златибору и Тари променљиво облачно и највише до 9°c на 1000 мнв. У Новом Саду мало хладније и умерено облачно са сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Минимална температура 6°c, а максимална до 13°c. Увече суво. Температура у 22х око 9°c.

Време наредних дана
У суботу прохладно и суво са сунчаним периодима на северу Србије, а у јужним крајевима променљива облачност са могуће врло мало краткотрајне кише. Ветар слаб до умерен источни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура од 4°c до 8°c, а максимална од 10°c до 14°c. Увече суво и хладно. Температура у 22х од 5°c до 9°c. У недељу јутро хладно, а током дана топлије него у суботу са дужим сунчаним периодима. У понедељак суво уз умерену облачност са сунчаним интервалима уз мањи пораст температуреу централним и јужним пределима.

 

Извор: Мондо