Србија

ПРЕВАСПИТАО БАХАТОГ ВОЗАЧА: Није стао деци на пешачком прелазу, а онда му је отац отворио врата (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Страшна сцена забележена је на једном пешачком прелазу у Шапцу.

Наиме, на снимку, који не настао у насељу Мајур, виде се двоје деце и отац девојчице са видеа како стоје и чекају да пређу пешачки прелаз.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се аутомобил, који им је прилазио није зауставио и допустио им да пређу улицу, отац га је зауставио и решио да преваспита бахатог возача.

Он је у једном моменту чак и отворио врата аутомобила те се вербално обрачунао са возачем који није испоштовао правила саобраћаја.

Како је за Курир објаснила мајка дечака, снимак је настао настао јуче на пешачком прелазу испред школе.

– Надам се да ће обајвљивање овог скандалозног снимка помоћи у нашој борби да се обезбеди школски полицајац или да ће се макар оваквим возачима пробудити свест да треба да успоре поред школе.

Мајка дечака апелује на све возаче да успоре поред школа, и да обрате додатну пажњу на безбедност деце.

Подсетимо, поводом почетка нове школске године, полицијски службеници саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова су, у оквиру акције „Школа“ на територији Републике Србије, за четири недеље открили чак 15.103 саобраћајна прекршаја у зонама школа.

Тада је због прекорачења брзине у зони школе санкционисано је 5.913 возача, а због управљања возилом под дејством алкохола из саобраћаја су искључена 192 возача, од којих је 36 задржано на трежњењу у службеним просторијама, јер су управљали возилом са више од 1,20 промила алкохола у организму. У службеним просторијама задржано је и шест возача који су управљали возилом под дејством психоактивних супстанци.

Извор: Курир.рс