Србија

ПРИПРЕМИТЕ ЗАЛИХЕ! У понедељак десиће се несташица

Због стављања у функцију новоположеног цевовода у Општини Палилула, у понедељак од 8 до 20 сати, без воде ће остати потрошачи Зрењанинског пута (од броја 115 до броја 145).

Радови су планирани и на водоводној мрежи на општини Вождовац, због чега ће у понедељак од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у Данијеловој улици (од Војводе Ðуровића до Љубићке), саопштено је вечерас из Секретаријата за информисање града Београда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође, због планираних радова на водоводној мрежи у Општини Гроцка, у понедељак од 8 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у појединим улицама у насељима Винча и Лештане, и то: Винчански вис, Београдска, Винчанска, Видовданска, Земунска, Зрењанинска, Милоша Обреновића и улице у околини Института за нуклеарне науке „Винча“, као и у улицама Саве Ковачевића (од Првомајске до Душана Петровића Шанета), Првомајска и Кружни пут – индустријска зона.

За најнужније потребе обезбеђене су цистерне с водом за пиће, додаје се у саопштењу и апелује на потрошаче да припреме неопходне залихе.

 

Извор: Блиц