Русија

Путин добио „ударац“ од пријатеља? Открио следећи корак Русије

Запад је почео да врти лаж да смо руске патриоте и ја, после предаје Херсона, окренули леђа Путину и наводно тражимо његов одлазак, рекао је Александар Дугин.

„За ове тврдње ослањају се на неку наводно обрисану поруку од мене на Телеграму. Јасно је да у ово нико неће веровати. Али за сваки случај: нико се није окренуо од Путина, ја и сви руске патриоте га безусловно подржавамо“, рекао је.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како каже, бол због губитка Херсона је једна ствар. Однос према врховном команданту је друго.

„Ми смо лојални Путину и до краја се залажемо за Специјалну војну операцију и Русију. Међутим, Запад, који врши превелики притисак на Русију, не разуме да Русија и Путин ни под којим условима неће капитулирати. Следећи корак може бити само употреба тактичког нуклеарног оружја. Председник је јасно ставио до знања: нећемо се предати. Стерати Русију у ћошак је самоубилачки потез за Запад и човечанство“ казао је.

Истакао је да је сигуран да се тактичко нуклеарно оружје и даље стратешко нуклеарно оружје могу избећи ако се сада окрену идеологији и употребе руску идеју.

„Пошто смо духовно и идеолошки мобилисали друштво, снаћи ћемо се без нуклеарног оружја. Ако ми патриоте и имамо претензије да ударимо на некога, онда су то претензије према такозваној елити у Русији, која већ јури на све стране и издаје Свевишњег. Њему смо верни само ми, руске патриоте и руски народ. После ударца који смо задобили код Херсона, потребно је сабрати мисли и снагу. А сам овај догађај захтева веома озбиљно промишљање и тумачење. Не можете то обрисати, не можете то прикрити, али потпуно је погрешно пасти у хистерију“.

Додао је: „Председник је за победу. Уосталом, он је покренуо СВО. Дакле, он је кренуо путем Победе. Народ је за победу. На крају крајева, подржао је и председника и СВО. То су главни полови Русије – Председник и Народ. Између њих је оса Победе, соларна оса. Око ове осе треба градити идеологију, афирмисати руску идеју. На крају крајева, долази до сукоба цивилизација, а код наше цивилизације се мора тражити у дубини Народа, у његовом срцу. У нашој култури и историји“.

Казао је да је губитак Херсона бол за народ али и бол за председника.

„За онај део елите који се до краја не везује за Победу, ово је све, само не мука. Отуда и неадекватност реакције – хистерија, прећуткивање, покушај да се све поентира бајатом забавом. Како можете да организујете вулгарна поп такмичења када је непријатељ заузео руски град из којег смо били приморани да напустимо? Када у мирнодопско време неколико људи погине у катастрофи, ми проглашавамо жалост и отказујемо забаву“.

Додао је да је“ цео руски град заробљен од стране немилосрдног непријатеља, који је већ започео геноцид над становништвом које је тамо преостало.“

„Свако ко има бол реагује на одговарајући начин. Само они који не осећају бол почињу да јуре и хистерично мењају једну ПР стратегију за другу. И ово тачно карактерише део наше елите. Онај који „није сасвим за победу“ закључио је.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92

Ознаке