Свет

РУСИЈА АКТИВИРА СПЕЦИЈАЛНИ АРСЕНАЛ? Језива најава

Русија још није употребила сав арсенал могућих средстава за уништење, саопштио је заменик шефа Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

Он је приметио да су „у рутини тешке свакодневнице и под утицајем нимало лаких војних одлука почели да се бришу резултати постигнути ове године“, који су искључиво важни за Русију и њене грађане, па је одлучио да подсети на њих.

„Желим да подсетим да Русија из разлога, који су очигледни свим разумним људима, још увек није употребила цео арсенал могућих средстава за уништење. И није гађала све могуће непријатељске циљеве који се налазе у насељеним местима. И то не само због нама својствене људске доброте. Све у своје време“, написао је Медведев на Телеграму.

Такође је додао да Русија током борби покушава максимално да сачува животе својих војника и цивила, док противник не мари за животе свог људства и у томе се огледа велика морална разлика између две стране.

Медведев је констатовао да је Русија већ вратила своје исконске територије.

„Желим да подсетим да је Русија та која штити своје грађане, да наша земља враћа и да је већ вратила исконске руске земље, а не обрнуто. И са тим процесом ће се наставити“, истакао је Медведев.

Русија се сама бори против НАТО-а

Такође је подсетио да се Русија данас сама бори против НАТО-а и западног света.

„Зато је повлачење било каквих паралела са прошлошћу нетачно или условно. Осим једне: сами умемо да уништимо моћног непријатеља или непријатељске савезе“, додао је Медведев.

Он је додао да Русија данас формира будући равноправни светски поредак, а не Запад.

„Желим да подсетим да је управо Русија та која данас формира будући светски поредак, а не САД са Великом Британијом или мрачним Кијевом. Тај нови равноправни светски поредак ће бити изграђен“, поручио је Медведев.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2022.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930