Русија

„Русија ће победити, биће нас 200 милиона, а онда лагано Балкан, Пољска…“

Фото: Јутјуб

Москва — На руској државној телевизији, у току расправе о планираној руској стратегији током следеће деценије, стручњаци навели да ће Русија припојити суседне земље.

Према речима руског филолога Николаја Вавилова, који је учествовао у емисији на каналу Русија 1, суседне земље ће бити припојене Русији у „један велики руски дом“, са евентуалним ширењем на Балкан и Пољску.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Сада с једне стране многи имају разлога за очајавање, али ако погледате ствари из друге перспективе, Русија се победнички бори против више од милијарду Западњака. Током целе ове године Запад није успео да савлада Русију. Сваки просечан Рус ће се сложити са мном – имамо топлу воду, храну, послове, градски превоз функционише. Наша економија се реконструише“, рекао је Вавилов.

„Заправо се ради о победи Русије. Нема изолације за нас, поготово сада када нам се придружила Кина. Придружили су нам се и Индија, југоисточна Азија, Африка и Латинска Америка. Нема изолације јер смо победници у овој масовној специјалној операцији“, додао је.

„Ја сам филолог. Украјински је дијалект руског језика. Украјински језик не постоји. Постоји само украјински дијалект. За проучавање овог дијалекта су вам потребне две седмице. Углавном, зашто нас се Запад толико боји? Непријатељ је пред Москвом. И ако Запад ништа не може да учини, за 10, 15 или 20 година ћемо повратити сву територију“, казао је Вавилов.

„Припојићемо све те нације које тврде да су независне у један велики руски дом. Шта то значи? У Европи с 500 милиона становника постојаће колектив од 200 милиона људи који говоре руски и који може смирено положити право на Балкан, Пољску и тако даље“, изјавио је руски филолог.

„Има 80 милиона Немаца, укључујући Пакистанце, Турке и Арапе. Има 60 милиона Енглеза, такође укључујући Пакистанце и друге. У источној Европи ће се појавити водећа нација. Запад неће моћи ништа учинити“, додао је.

„За 10 до 15 година ће се појавити огромна заједница. Шта то значи? То значи да ћемо са себе збацити 20 или 30 година старо одело, изношено одело глобализма. Требамо да га заменимо за нову идеологију, нова начела, нове друштвене и политичке структуре“, закључио је Вавилов.

Извор: Индекс