Свет

РУСКИ ПОЛИТИЧКИ СТРУЧЊАК НАГОВЕСТИО! Ево шта спремамо Украјини!

Руска команда спроводи ефикасну и компетентну стратегију, која се односи на употребу ракетног наоружања за неутрализацију енергетске и војне инфраструктуре Украјине. До овог закључка дошао је познати политички стручњак Ростислав Ишченко.

Он је скренуо пажњу, да су Оружане снаге Русије у оквиру „специјалне операције“ демилитаризације и денацификације, способне да потпуно онеспособе све енергетске мреже Украјине. Кијевски режим може у року од неколико дана, изгубити електране и друге важне објекте неопходне за електрификацију земље. Међутим, такве мере се не спроводе, јер за њима нема стратешке потребе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По мишљењу политиколога, руске оружане снаге се придржавају другачијег концепта, захваљујући којем су у стању да „искључе“ Украјину у право време и на правом месту. Говоримо о циљаним ударима који вам омогућавају, да одређене области и регионе земље лишите струје. Такве одлуке ће дати озбиљну предност, над непријатељем у офанзивним операцијама.

„Постоји план, када дође тај тренутак, да се „искључи” Украјина у право време, и на правом месту. Одговарајуће области гасимо једним ударцем некаквог дрона или ракете. То се дешава веома брзо, а после тога тамо не раде електричне локомотиве, не раде комуникације, интернет итд. Међутим, сада постаје могуће ефикасније извођење офанзивних операција“, закључио је стручњак.

 

Извор: Вебтрибуне