Србија

ТЕЖЕ ОД ОВОГА НЕ МОЖЕ!? Ако победимо Швајцарце, ЕВО на кога иду орлови!

Фудбалска репрезентација Србије ремизирала је против Камеруна резултатом 3:3 у другом колу Г групе

На руку „орловима“ ишао је и резултат меча Бразил – Швајцарска, у коме је Селесао савладао Сајџије и омогућио Пиксијевом тиму да у последњем колу одлучују о својој судбини.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оно што је много битније за селекцију Србије да су наши репрезентативци већ сазнали „мину“ у осмини финала, а то је – Португал!

Бивши шампион Европе је вечерас савладао Уругвај са 2:0, головима двоструког стрелца Бруна Фернандеша и коло пре краја има максималних шест бодова.

Без обзира и да изгубе од Јужне Кореје, Роналдо и екипа ће сачувати лидерску позицију, јер су у међусобном дуелу бољи од Гане.

Подсетимо, Португалци су на премијери савладали „црне звезде“ са 3:2, а стрелац за афричку селекцију био је и фудбалер Црвене звезде Осман Букари.

И ако прође, Србија нема разлога за страх, јер је показала да уме и зна како против португалског тима, испред кога је завршила такмичење у квалификацијама за актуелни Мундијал.

После ремија у Београду, „орлови“ су прелетели Лисабон 14. новембра прошле године, и у мечу одлуке победили Португал на „Лужу“, изборивши директан одлазак на Светско првенство, док су Португалци морали заобилазним путем до њега.

Међутим, прво треба савладати „старе дужнике“ Швајцарце…

 

Извор: Информер