Србија

Ударно! СПЕЦИЈАЛЦИ СА ДУГИМ ЦЕВИМА СТИГЛИ НА ПРЕЛАЗ БРЊАК

Министар унутрашњих послова лажне државе Косова Џељаљ Свечља у пратњи специјалаца дошао је на административни прелаз Брњак.

Свечља је насмејан и окружен припадницима специјалних јединица, који су носили аутоматско оружје у рукама, рекао да цела полиција испуњава своје службене дужности.

– Данас сам посетио пункт у Брњаку и станице полиције у Брњаку и Јасеновику. Сви припадници полиције предано испуњавају своје службене дужности обезбеђујући мирно окружење и услуге за све грађана на целој територији Косова – рекао је Свечља који је Брњак посетио у тренутку кад се у Северној Митровици одржава велики народни скуп Срба са КиМ.

Полицијске станице и регионална команда за север КиМ од јуче немају више припаднике српске националности који су скинули униформе због терора Приштине према Србима.

Још се процењује које снаге би требало упутити на север Косова и Метохије како би се обезбедиле четири полицијске станице полиције које су Срби напустили. Одлука ће вероватно пасти на Кфор чији ће припадници бити упућени из базе Ново Село код Вучитрна.

Готово је сигурно да ће уз Кфор доћи и припадници Еулекса, али за сада није познато и колико њих.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс

Ознаке

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2022.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930