Свет

УЖАС НА ЖЕЛЕЗНИЧКОЈ СТАНИЦИ: Мајка се са ћерком (3) бацила под воз због сиромаштва – беда је натерала на СТРАВИЧАН ПОТЕЗ (ФОТО)

Фото: Pixabay.com

Леган Мелсадај Редмонд (27) месецима није била у могућности да плати рачуне за стан и струју. Како није успела да пронађе излаз из тунела и беспарице, одлучила се за оно најгоре – смрт.

Наиме, Редмонд је држећи за руку своју ћеркицу (3) скочила под воз на једној британској железничкој станици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истрага, која је сада и званично завршена, показала је да је мајка те 2019. године починила убиство и самоубиство због тешке немаштине, због које је била и пред судом.

Дуговала је око 300 евра за струју, 600 за остале комуналије и нешто више од 1.400 евра за кирију.

Заправо она је тог дана покушала да пронађе решење. У 6.30 ујутру, отишла је да још једном провери стање на рачуну, а претходно је обавила низ позива. Молила је пријатеље да јој уплате нешто новца, али изгледа да на њене вапаје нико није одговорио.

Када је, вероватно, схватила да излаза из тунела нема, тог кобног дана је умотана лепо обучена са ћеркицом шетала возном станицом чак сат времена, пре него што се одлучила да скочи под воз.

Сведоци су касније рекли да је велики пропуст то што на перону није било полиције, јер би у том случају неко сигурно одреаговао, пошто је жена изгледала крајње изгубљено.

Извор: Srbija Danas