Србија

УЖАС У ДВОРИШТУ КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА: Пронађено тело труднице

У дворишту Гинеколошке клинике клиничко-болничког центра у Приштини вечерас је пронађено тело 35-годишње жене. Сумња се на убиство, потврдили су из Косовске полиције за приштинску Коху.

– Око 18.00 часова добили смо информацију о телу у дворишту клиничко-болничког центра у Приштини. Полиција је одмах изашла на лице места, као и лекарска екипа која је констатовала смрт настрадале жене старе око 35 година – казала је портпаролка полиције Флора Ахмети.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Прецизирала је да се на основу првих информација са терена сумња на убиство.

– Полиција тренутно у координацији са тужиоцем врши увиђај и наставља са предузимањем свих истражних радњи, у циљу потпуног расветљавања догађаја – рекла је она.

Приштински медији вечерас листом извештавају да је убијена жена била трудница која је чекала да се породи, као и да се сумња да је убиство извршено ватреним оружјем.

Данашњи случај убиства догодио се само пет дана након убиства још једне жене у Приштини, када је 70-годишњак убио секиром своју 63-годишњу супругу.

Вечерас се оглашавају приштински званичници који осуђују убиство, а међу којима је и косовски премије Аљбин Курти.

Лидер ААК, Рамуш Харадинај, каже да је шокиран, те да „овај ружан и кукавички чин противречи албанској традицији и самој људској логици“.

Он је такође додао да сам рад органа реда и мира није довољан.

– Потребна нам је мобилизација нас као друштва, на свим нивоима, да се овакве трагедије спрече и да их никада не доживимо. Делимо бол са породицом и свим грађанима Косова – додао је.

Извор: КоССев