Занимљивости

ВЕЧЕРАС ПОГЛЕДАЈТЕ У НЕБО И ЗАМИСЛИТЕ ЖЕЉУ: У ноћи између 17. и 18. новембра дешава се МОЋАН феномен, искористите га

Фото: Pixabay.com

Киша метеора Леонида догодиће се у ноћи између 17. и 18. новембра 2022. године. Погледом трагајте за својом звездом падалицом и замислите жељу.

Вечерас, 17. новембра и у ноћи када прелазимо у 18. новембра догодиће се киша метеора по називу Леониди. Овај меторски пљусак догађа се од 3. новембра до 3. децембра, али ће на врхунцу бити 17. новембра када се највише повећавају шансе да угледате звезду падалицу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дани кише метеора према мишљењу астролога углавном имају појачану позитивну енергију, па се 17. може сматрати за један од повољнијих дана у новембру месецу. Много тога што сте планирали да урадите ће се највероватније остварити.

Иако леониди „падају“ у мањем броју него друге звезде падалице, они имају велику светлост. Њихов сјај се објашњава изузетно великом брзином струјања. Зато се загледајте у небо и покушајте да приметите своју срећну светиљку.

Астролози сматрају да ће 17. новембар бити прилично важан дан са енергетске тачке гледишта. Прво, Меркур данас прелази у знак Стрелца. Друго, Месец је у повољној фази, а трећи разлог за добре вибрације јесу метеорске кише Леонида.

Место одакле долазе честице комете јесте област сазвежђа Лава, па се због тога називају леониди. Астролози сматрају да је повољно овај дан да посветите себи, да мислите на своје жеље и потребе. Дан је савршен и за акцију, рад, ангажовање на више поља. Не одлажите ствари за касније, јер је енергија сјајна да завшите започнете пројекте, можда чак и неке задатке које већ дуго времена остављате по страни.

У свом уму сада јасно рашчистите шта је оно што желите, а шта хоћете да избегнете. Направите ту дистанцу и фокусирајте се на приоритете, само на оно што вам је важно. Нека вам 17. новембар буде дан када стижу само лепе вести. Уживајте!

Извор: najzena.rs