Србија

ВУЧИЋ УЖИВО! Нису у питању само таблице СУТРА у осам би требало да крену разговори са Куртијем у Бриселу

Фото: Твитер принтскрин

До касно синоћ нисмо ни знали кад ће ббити разговори. Ујутру у осам би требало да крену разговори у Бриселу – рекао је председник Александар Вучић.

Ми смо рекли морате да оформите ЗСО у скалду са предлогом српског управљачког тима

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић гостује на ТВ Прва где говори о свему пред пут у Брисел, али и о разговорима са премијером Косова Аљбином Куртијем.

– Нема никакве сумње да је ситуација тежа него у последњих 10 година. Нису у питању само таблице. Када смо ишли у Бетлин, Брнабић и ја само направили три договора за личне карте и дисклејмер. Чинило нам се да је то важан подстрек за наше разговоре. Међутим, Курти је саопштио три ствари, које су довеле до тога да наши људи напусте институцију. Он је по ко зна који пут, да зајеедница наших општина нема ништа. он је река да од заједнице нема ништа и да Бриселски споразум не важи. Под да, што се тиче таблица, опомене до 21 сутра, новчане казне и доузимање таблица и возила. Кап која је прелила чашу, јесте смена Ненада Ђурића, он нема његова права за смењивање – истакао је Вучић.

Вучић се јуче у Атини састао са председником Владе Републике Грчке Киријакосом Мицотакисом. Како је навео, разговарали су о Косову и Метохији, као и о свим темама од значаја за цео регион.

 

Извор: Блиц