Свет

ЖЕСТОКА ПРЕТЊА КАДИРОВА! Оно шта је изговорио леди крв у жилама!

Чеченски лидер Рамзан Кадиров је на Телеграм каналу напао Запад и жестоко претио украјинским војницима.

Како тврди, они су починили ратни злочин над руским заробљеницима.

Он је рекао да се на снимку који кружи друштвеним мрежама „јасно види како су украјински националисти у селу Макејевка хладнокрвно стрељали руске ратне заробљенике који су добровољно положили оружје“.

„Зар није потребно рећи да се ради о директном кршењу свих међународних конвенција које позивају на стриктно поштовање прописаних норми ратовања? Међутим, Запад, у свом својственом лицемерју, ћути на ову тему“, рекао је Кадиров.

Затим је напао украјинске војнике који су наводно починили злочин.

„Не само да су починили злочин, ови сатанини слуге су га затим цинично објавили на интернету, осећајући апсолутну некажњивост“, написао је он.

Онда им је запретио.

„Сигуран сам да одмазда за почињени злочин неће дуго чекати. Потрудићемо се да ови пасови паклени пси добију оно што заслужују, а они који су некако успели да избегну казну осуђени су да живе остатак својих бедних живота бринући за себе. Они не заслужују никаква права нити прихваћене норме“, рекао је чеченски лидер.

Па се поново вратио на тему Запада.

„Зашто ћути светска заједница? Где су ови гласноговорници западне демократије који позивају на поштовање права? Зар они заиста не примећују сва та злодела? Наравно, они то одлично виде, али избегавају публицитет, пошто би кијевски режим требало изгледати демократски у очима народа оаза са лошом Русијом у позадини“, написао је Кадиров.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2022.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930