Србија

ДЕТОНАЦИЈЕ У ЗВЕЧАНУ: Одјекнуло на КиМ

ДВЕ детонације чуле су се у Звечану, јавља дописник Новости који се налази на лицу места.

Подсетимо, пре петнаестак минута, надомак Зубиног Потока, у селу Стуоце, надомак Газивода, чула се пуцњава која је трајала петнаестак минута.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Припадници РОСУ блокирали су путна два места идући ка административном прелазу Јариње.

Подсетимо, припадници Куртијеве Косовске полиције ухапсили су данас на административном прелазу Јариње Дејана Пантића бившег припадника Косовске полиције који је 5. новембра заједно са својим колегама напустио ову институцију, а који је до тада био ангажован у полицијској станици у Косовској Митровици, саопштио је директор Канцеларије за КиМ Петра Петковић.

„Дејан је са супругом данас у преподневним сатима отишао у Рашку да обави приватне обавезе, нормално прешао прелаз и у повратку су му Куртијеви полицајци ставили лисице на руке и одвели га према последњим информацијама у базу косовске полиције у близини прелаза.

Реч је о бруталној одмазди и застрашивању од стране Аљбина Куртија који је решио да сада прогони српске полицајце којима, без икаквих основа и доказа, покушава да припише дела са којима немају никакве везе не би ли тако покушао да застраши све Србе који не желе да трпе његов терор и кршење споразума. Тиме Курти жели да им се освети за то што су напустили све институције на северу, укључујући и полициј“, рекао је Пектовић.

 

Извор: Новости.рс

Ознаке