Србија

ДЕВОЈКА КОЈА ЈЕ НАЂЕНА МРТВА У СТАНУ НА ЗВЕЗДАРИ ЈЕ УБИЈЕНА! Покренута хитна истрага

По пријему налаза одбукције са токсикологијом, Више јавно тужилаштво у Београду покренуло је истрагу против НН лица због убиства И. К. (26) чије је тело пронађено 24. децембра у стану на Звездари, сазнаје Курир.

– Сумња се да је, за сада непознато лице И.К. лишило живота тако што ју је угушило дављењем. Полиција интензивно ради на расветљавању овог кривичног дела и трага за учиниоцем – рекао је извор Курира.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је Курир већ писао, први резултати обдукције И. К. нису показали узрок смрти, а на телу девојке није било ни убода ни прелома, а подјезична кост није сломљена. На њеном телу нису нађени трагови насиља.

– Лекар из Хитне помоћи који је констатовао смрт, прелиминарно је рекао да су очи (беоњаче) „беле“, нису крваве – рекао је извор Курира.

Подсетимо, И.К. је пронађена мртва у стану на Звездари, а њена браћа су је кроз прозор стана видела како бледа лежи на кревету подигнуте мајице и откопчаних панталона, а имала је подливе на врату.

Мистериозно је и то што кључ Иваниног стана није пронађен на лицу места, нити међу стварима несрећне девојке, а врата стана су била закључана.

Извор: Курир.рс