Србија

ДРАМА У БЕОГРАДУ, АУТОБУС УДАРИО ПОЗНАТУ ВОДИТЕЉКУ! Возач побегао са места несреће – задобила ТЕШКЕ ПОВРЕДЕ

ТВ водитељка Светлана Копривица, познатија као Мис Светлана, проживела је праву драму.

Она је у уторак увече шетала пса кад је на њу налетео аутобус на пешачком прелазу. Некадашња лепотица до детаља нам испричала шта се тачно догодило.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја крећем ка свом стану на Дорћолу. Прича је холивудска, невероватно нешто. Враћам се ту ноћ од моје уважене професорке. Идем ка кући, судбина. Обе ноге су ми повређене. Ја сам била са својим малим псом, пудлом, она има осамнаест година. То је познато. То ми је траса, туда се крећем, ту живим. Упалило се црвено и ја сам кренула да прелазим, а возач се није обазирао, он је кренуо и ја сам пала. Само је прошао, ни да погледа на ретровизор, не, не, не. Неки човек је викнуо доста агресивно “полиција, полиција”, ко зна шта би било. Ау, страшно. Мис Светлану умало уби човек. Бог ме је погледао и спасао на велики пост и само могу да му захвалим, шта друго. Бог нико други ме сачувао – тврди она.

Фото: Јутјуб

Водитељка каже да је све било блокирано на Дорћолу:

– Сат и по времена је био затворен пролаз ка Душановој. Возач је видео црвено светло, па ко вели проћи ћу ја. Ја гледам у чуду и не верујем шта ради човек. Он вози даље, да ли је могуће, само сам се молила Богу. Дан после све ме боли. Хвала полицији, тако су га приклештили јер он је кренуо даље, није се обазирао, као да је мачка на путу и ништа, погазиш је и ћао. Он је кренуо ка Бајлонијевој пијаци, одлично, супер му је фора, те је тако брзо стигла полиција. Ја не верујем шта ми се десило. Боже сачувај – наводи она и додаје:

– Нисмо били на кањону Мораче него испред моје куће. Гледала сам смрти у очи буквално. Ово је стварно шок. Гледам своју кућу, гледам цркву и питам се да ли је могуће. Тек ме је стигао стрес. Сва дрхтим. И торба ми је одлетела. Људи који су се затекли ту били су много коректни, свашта. Могли су да ми украду кључ од стана, мобилни, све, али нико ништа није пипнуо. Све дивни људи – испричала је Светлана.

Извор: Srbija Danas