Спорт

ФИФА КАЗНИЛА СРБИЈУ ЗБОГ ТРАНСПАРЕНТА О КИМ! Смета им застава из свлачионице – ово је ОДЛУКА!

Позната је и казна за Фудбалски савез Србије због транспарента из свлачионице „орлова“.

ФИФА је казнила Србију због транспарента из свлачионице. „Орлови“ су на Светском првенству у Катару имали заставу посвећену Косову са натписом „Нема предаје“ и људи из ФИФА оценили су то као политичку поруку и због тога су одлучили да казне ФСС са 20.000 швајцарских франака потврђено је за МОНДО!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тај детаљ виђен је у свлачионици Србије уочи меча са Швајцарском. Због тога су се жалили и из фудбалског савеза такозваног „Косова“, а ФИФА је одлучила да покрене поступак после свега тога. Није се предуго чекало на коначну одлуку, пошто је одлучено да то буде новчана казна. Иначе, један амерички новинар покушао да испровоцира српске играче на једној конференцији питањем баш у вези овога, али је портпарол српског тима спречио разговор на ту тему.

Што се саме утакмице тиче, Србија је поразом од Швајцарске завршила такмичење на Мундијалу, а на мечу је било доста варница. У једном моменту дошло је и до кошкања између играча, па су се ствари убрзо смириле. „Орлови“ су се вратили кући, Драган Стојковић је одржао и конференцију у Србији, а после свега су и Швајцарци завршили такмичење пошто их је Португал демолирао (6:1).

Извор: Мондо