Србија

ИТАЛИЈАНСКИ МИНИСТАР ПРЕКИНУО ОБРАЋАЊЕ! После обраћања Михајловићевог пријатеља који је занемeo од бола

Синиша Михајловић је оставио велики траг у свету фудбала, а осим у Србији посебно је био вољен у Италији, о чему говоре бројне реакције из те државе након трагичне вести да нас је фудбалска легенда напустила после тешке борбе са леукемијом.

Клубови, бивши и садашњи фудбалери, тренери, фудбалски радници и навијачи опраштају се од Михајловића који је преминуо у једној клиници у Риму.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Потресна сцена забележена је на конференцији за медије коју је држао Матео Салвини, министар за инфраструктуру, који је био Синишин пријатељ.

Током конференције која је емитована уживо, Салвини је говорио о уобичајеним темама када је на мобилном телефону добио обавештење о Синишиној смрти.

Министар је видно узрујан прекинуо обраћање.

– Опростите ми, али док сам причао, добио сам веома лоше вести – поручио је Салвини након чега је задуженом за односе са јавношћу дао знак да настави конференцију тако што ће реч добити министар здравља.

Салвини је убрзо након конференције послао емотивну поруку путем друштвене мреже Инстаграм.

– Не желим да поверујем. Срећан пут Синиша, шампионе на терену и ван њега. Одлази пријатељ, једна озбиљна, добра и великодушна особа, борац који се није плашио да каже шта мисли. Никада. Одлази отац, муж, деда, остављајући за собом огромно наслеђе наклоности и љубави, почев од његове дивне породице и свих људи у спорту. Много ћеш нам недостајати. Заиста, увек ћеш бити са нама – поручио је Салвини.

О пријатељству Михајловића и Салвинија пуно се говорило на старту 2020. године, када је Србин подржао политичара и његову кампању пред локалне изборе у области Емилија-Ромања.

– Има мој глас и надам се да може да победи. Срели смо се пре неколико дана. Дуго се знамо, пријатељи смо још из Милана и допада ми се његова одлучност, снага и борба. Матео је човек који оно што обећа то и уради – говорио је Михајловић за италијанске медије.

Салвини није заборавио речи пријатеља које су подигле пуно прашине, а Синишин одлазак му је тешко пао.

 

Извор: Курир