Србија

Комшије откриле нове детаље хорора код Параћина, ово је могући мотив убиства

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Припадници Министарства унутрашњих послова у Параћину ухапсили су мушкарца (55) из околине тог града због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство.

Како се сумња, он је данас у породичном домаћинству, након свађе, оштрим предметом усмртио двадесетшестогодишњег сина, саопштила је Полицијска управа Јагодина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Отац и син су од раније имали нарушене међуљудске односе, а данас је тај сукоб ескалирао, када је Ж. Б. узео кухињски нож и истим у пределу груди нанео више убода свом сину који је подлегао повредама.

До сада је било више пријаве насиља између оца и сина, јер су у сукобу годинама. Син је већ пријављивао оца за насиље, а отац сина за претње.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Како су мештани испричали отац убица је имао чудну нарав и волео је да попије.

„Цела њихова породица је мало чудна. Убијени младић има сестру која је у хранитељској породици, она студира у Нишу. Мајка се преудала, родила двоје деце и живи у Алексинцу. Отац је радио у пекари у Параћину, а након што се приватизиовала, прешао је да ради у фабрици цемента. Настрадали младић није имао контакт са мајком, па је из тог разлога остао да живи у породичној кући са оцем и дедом. Деда је преминуо, а младић након његове смрти остаје да живи са оцем“ каже комшија и додаје:

„Радио је у једном хотелу као пекар, био је фин и културан младић. По селу се прича да му је отац узимао паре када прими плату, па је могуће да је узрок свађе била управо због новца. Кажу да га је заклао“, испричао је комшија који живи у непосредној близини где се догодила несрећа.

Полиција је тело младића затекла у дворишту куће, док је отац седео у кући и мирно чекао патролу. Такође, претпостављају и да је младић покушао да побегне, али га је отац сустигао у дворишту.

Како је рекао комшија, док је деда био жив, проблема у породици није било, а да су они почели када је он преминуо.

„Он је унука много волео, пошто једно време није живео са њима молио га је да се врати, а да ће му он преписати и кућу и имање. Тако је и било. Он се вратио, а деда је урадио оно што је и наумио. Након што је деда умро настали су да се нижу проблеми, а отац је почео да се опија и да малтретира сина. Ево како се завршило“, каже узнемирени комшија.

Извор: Курир.рс/Ало