Свет

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА СРПСКЕ ОРЛОВЕ! Бразил мења цео тим за Камерун, ево зашто је то проблем за нас!

Бразил ће буквално са тотално другачијим тимом напасти Камерун, а то нису добре вести за Србију.

У петак од 20 часова играју се последње утакмице групне фазе Мундијала, а управо је наша група Г последња на програму. Тада ће на терен Србија и Швајцарска, а у другом мечу Бразил и Камерун. Тај други меч је за Србију итекако битан, јер Бразил не би смео да га изгуби!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Калкулације су јасне, ако се то деси Србији треба убедљива победа над Швајцарцима, али како је „Селесао“ играо – тешко је замислити кикс против Камерунаца. Ипак из Катара долази вест да тим у мечу са Камеруном неће бити ни сличан ономе који је до сада играо и да ће селектор Тите променити десет играча!

Бразилски „Глобо“ јавља да ће у првих 11 у односу на меч са Швајцарском остати само Едер Милитао, а и он ће променити позицију! Вратиће се првотимац Реал Мадрида на место штопера са позиције десног бека коју је принудно покрио на прошлом мечу. На голу ће шансу добити Едерсон из Манчестер ситија, а то довољно говори о дубини овог тима.

Оспоравани Дани Алвес ће на десног бека, лево ће заиграти Алекс Тељес, а уз Едера Милитаа у срце одбране иде скупо плаћени штопер Јувентуса Бремер. Везни ред ће се такође тотално променити, па ће испред одбране стајати опорављени Бруно Гимараеш и Фабињо из Ливерпула.

У шпицу ће почети Габријел Жезус, а иза њега ће играти Родриго из Реал Мадрида, Габријел Мартинели из Арсенала и Ентони из Манчестер јунајтеда. Што оставља само Фламенгов дуо Евертон – Педро да чека своје прве минуте на првенству, као и трећег голмана Вевертона.

Иако је овај тим донекле слабији од прве поставе и даље је застрашујуће јак. Ипак није уигран, никада пре, а вероватно и никада након овога неће изаћи заједно на терен ових 11 играча, тако да ће Камерун имати шансу, коју не би било добро да искористи.

Ево на крају тима Бразила за Камерун: Едерсон – Алвес, Милитао, Бремер, Тељес – Фабињо, Бруно Гимараеш – Родриго, Ентони, Мартинели – Габријел Жезус

 

Извор: Мондо