Свет

МЕСИЈЕВА БАКА НА УЛИЦАМА СА НАВИЈАЧИМА, КАКАВ ПРИЗОР ОВО ЈЕ НЕВЕРОВАТНО!

Част и понос…

Фудбалска репрезентација Аргентине је после 36 година чекања успела да врати „богињу“ у Буенос Аирес освојивши Светско првенство у Катару, а најзаслужнији за то је свакако капитен ове репрезентације Лионел Меси који је коначно постао првак света.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Меси је са 34 године био стрелац чак шест погодака на Светском првенству у Катару, а два је постигао у финалу против Француске. Меч се завршио пенал серијом у којој су Аргентинци били прибранији, а након 120 минута резултат је био 3:3.

У Аргентини у којој је утакмица почела у 10 часова ујутру целог дана ће бити велико славље, а на улицу је изашла и једна од најбитнијих особа у Месијевом животу. У питање је Абуела, Месијева бака, која је добила хрпу овација од аргентинских навијача.

Након што је Аргентина избацила Хрватску у полуфиналу, неколицина навијача „гаучоса“ је отишло пред Абуелину терасу и певало јој чувену Серенаду. Она је и то знала да поздрави, а након што се њен унук попео на кров света и постао највећи свих времена, одлучила је да и она буде део славља.

Ово је први пут да је Меси освојио Светско првенство, а за овакво достигнуће било му је потребно чак пет покушаја. Ипак, сада нема дилеме, тешко да ће га ико надмашити у наредних 100 година.

 

 

Извор: Srbija Danas